maandag 2 maart 2009

Verstoord ritme


Al een paar weken komen er veel verwarrende zaken aan de orde.
- In ons flatgebouw worden de komende tijd diverse verbeteringen aangebracht. Als secretaris van de Bewonerscommissie is er heel veel te bespreken. Een bewonerscommissie is echter geen beleidscommissie maar een adviescommissie. Hierdoor bepaald uiteindelijk de Woningbouwvereniging toch soms heel anders dan is afgesproken. Dit geeft dan weer irritatie bij de bewoners. En... dat moet dan natuurlijk weer besproken worden.
- De afdeling Veluwe-Salland van de Mariënburgvereniging heeft een themadag voor de leden georganiseerd. Als secretaris van die afdeling heb ik daar nogal wat werk aan gehad. Nu blijkt dat dat waarschijnlijk voor niets is geweest omdat er te weinig aanmeldingen zijn. In de eerste plaats is dat jammer, maar vooral het feit dat veel leden de doelstelling van de landelijke vereniging niet meer zien zitten. Wat te doen in zo'n situatie. Als bestuur worden we daar ook een beetje moedeloos van.
- In een gespreksgroep"Geloven NU" zijn diverse zieken. Ook een vriend die een van de pijlers in de groep is ziet het met het instituut kerk niet meer zo zitten en heeft aangekondigd niet meer deel te nemen. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeel jammer.
- Alom zijn er zieke mensen in mijn omgeving met niet zulke goede vooruitzichten. Dat geeft dan weer zorg.
Omdat al deze situaties door elkaar heen lopen ben ik nu een beetje moe.
Welterusten dan maar!

1 opmerking:

  1. Heftig hoor en je bent wel verschrikkelijk druk zo te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen