maandag 23 maart 2009

Schoonheid

Foto: Weleda Berichten - Lente 2009

Zonder woorden!

5 opmerkingen:

  1. heel mooi, Corrie.

    Wat heb ik gelezen dat je onder het mes moet.
    Laat ons hopen dat alles spoedig in orde komt.
    Zelf moet ik een MR laten maken van L.knie.
    Sleet zeker, dan kunnen we elkaar wat steunen.
    Goede moed,
    ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toevallig is het ook mijn linkerknie. Zoals je in een nieuw bericht kunt lezen is het bij mij een meniscusruptuur. Toch heb ik ook artrose en niet alleen in de knie. Maar er gaat nu wel wat aan gedaan worden.
    Jij ook niet te lang blijven lopen hoor! Laat er maar vlug naar kijken. De kwaliteit van leven wordt er wel door beïnvloed. Hoe vlugger dat opgelost wordt hoe aangenamer. Hier in Nederland zijn er lange wachtlijsten, is dat in België ook zo?
    Veel sterkte.
    Corrie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Neen, in België kan men veel vlugger bij de artsen en in de ziekenhuizen terecht. Het is daarom dat veel Nederlanders na België komen om zich te laten behandelen. Op gebied van gezondheidszorg ligt België (mee) aan de top in Europa en in heel de wereld. Dat komt door onze sociale zekerheid, die dan weer het gevolg is van solidariteit, waaraan de katholieke en socialistische politiekers hard hebben gewerkt in het begin van vorige eeuw. Ken je Mgr. Jozef Cardijn, de stichter van Katholieke Arbeidersjeugd omstreeks de jaren dertig van vorige eeuw. Zijn ideëen werden overgenomen in de volwassen bewegingen van de katholieke sociale bewegingen. En lagen mee aan de basis van heel onze sociale structuur in België en Vlaanderen. Ondanks alle meningsverschillen tussen Vlaanderen, Brussel en Wallonië blijft de Sociale zekerheid voor iedereen gegarandeerd, ook voor de armsten. Laat ons hopen dat dit zo mag blijven.
    Op 1.4.09 wordt er een MRI van mijn knie gemaakt, we zullen afwachten wat het resultaat geeft. Ik hou je op de hoogte en jij mij?
    lieve groet,
    ria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schitterende foto corrie. Ik dacht even dat er een lieve heersbeestje in gevangen zat.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja prachtig hè. Gelukkig geen lieveheersbeestje maar een lieveheersbesje. De foto staat in de Weleda Berichten maar ik kon niet precies ontdekken wie de fotograaf was.

    BeantwoordenVerwijderen