donderdag 2 april 2009

Virus

Net nu het weer zo lekker opknapt wordt ik getroffen door, naar ik hoop, de laatste kou.
Zo'n echt winterse verkoudheid met nies- en hoestbuien en tientallen zakdoeken. Dat die ultramicroscopische ziekteverwekkertjes zoveel schade kunnen aanrichten.
Virus
Het is wel een mooie foto van zo'n klein frutseltje.
Hier helpt geen antivirusprogramma tegen. Dan maar lekker in de zon en goed op mezelf passen.

5 opmerkingen:

  1. Get, ze zien er wel mooi uit maar je kunt ze beter niet hebben. Ik werd in de vroege morgen ook weer wakker met geweldige buikkrampen en vermoedde dat het weer langdurig grandioos verkeerd zou gaan. Gelukkig was het heftig maar nu zit ik weer een beetje duf nog overeind. Gelukkig.

    Ik hoop dat jij er ook gauw doorheen bent. Dat kan je er nu even niet bij hebben vermoed ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je maakt wel de meest verschrikkelijke dingen mee zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig duurt het nog 13 dagen voor de kijkoperatie. Ik zal dan denk ik wel genoeg opgeknapt zijn. Weet je dat ze in Zwitserland liever niet opereren als het afnemende maan is en als er bepaalde winden waaien. Föhn of Mistral. Ik weet niet zeker of deze zo in Zwitserland genoemd worden. In de, laten we zeggen, alternatieve of antroposofische ziekenhuizenn houden ze er rekening mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat vervelend trouwens dat je je weer zo beroerd voelde. Heel veel beterschap gewenst. Pas goed op jezelf. Even een tandje terug dan maar!.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De meest verschrikkelijke dingen Rick, nou dat valt wel mee. Het is soms wel onaangenaam, maar verschrikkelijk?! Wel bedankt voor je reactie en je medeleven. Laat eens van je horen wie je bent! Je bent denk ik nieuw op mijn blog. Tot de volgende keer??

    BeantwoordenVerwijderen