dinsdag 10 augustus 2010

Even bijpraten


Dit was een heel groot boeket, dat valt hier niet zo erg op
maar het bracht meteen veel zon in mijn hart.
Niet zo gek natuurlijk want het was van mijn lieve vriendin.

Inmiddels zijn er al wéér twee weken voorbij. De tijd gaat snel. Waarom zolang afwezig.

Toen ik bezig was met de voorbereidingen voor mijn feestje in juli werd ik overvallen door heel veel pijn. Uiteraard de huisarts geraadpleegd en deze heeft nogal wat vaart gezet om onderzoek te doen. Door specialist vrij zware antibiotica voorgeschreven gekregen. Ik kon daar weer eens niet tegen en moest anti-allergie middelen slikken. Daarna een zeer pijnlijk onderzoek, fifty-fifty kans, goed of slecht. Het leek er even op dat mijn feestje niet door zou kunnen gaan. Wat te doen.

Mijn hoofd was zo vol dat ik te leeg was om te schrijven op mijn blog. Dat klinkt gek maar zo voelde het wel. Ik heb in die tijd wel een aantal blogs gevolgd, waar ik moed uit kon putten. Ook gesprekken met mijn lieve vriendin en telefoontjes van belangstellenden hebben me goed gedaan. Ik realiseerde me twee dingen. Of de uitslag is goed, dan zou ik dubbel feest hebben. Of het was niet goed, dan zou ik tenminste nog een fijn feest hebben en er daarna met kracht aan beginnen om het op te lossen. Ik besloot dus om door te gaan. Ik heb me laten verwennen door een cateringbedrijf allerlei lekkere dingen te laten maken. Te zorgen dat ik niet met een bende afwas zou zitten enzo. Alles perfect geregeld. De uitslag was maar een paar dagen voor de betreffende datum. 'Mevrouw het is geen slecht nieuws.' Nog niet alles was goed maar niets schokkends meer.
Dan kun je dus heel blij vieren.
Ik had nogal wat mensen uitgenodigd. Het was heerlijk druk en aangenaam van sfeer. Al mijn lieve familie, vrienden en kennissen waren er.
Het werd een fantastische dag.
Ik ben erg verwend. Veel post, cadeautjes, geld en bonnen en hulp en vooral veel liefs. Wat wil een mens nog meer aan het begin van een nieuw levensjaar. Je gedragen voelen door zoveel lieve mensen geeft je een heerlijk gevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten