woensdag 23 mei 2012

Kleur


Eindelijk weer wat kleur op het balkon. Er moet nog heel wat gedaan worden om het nog vrolijker te maken. Een bak die ik heb laten overwinteren is er niet door gekomen. Dus iets nieuws oppotten. Voor dat oppotten heb ik zo'n tafeltje gekocht waar je lekker op kunt knoeien met de aarde. Nou ja? Het is echter een crime om het in elkaar te zetten. Ik ben best wel handig in dat soort dingen.Je denkt dat alles zal kloppen maar dat viel tegen. Daar waar je iets moet vastzetten zitten net spijkers en breekt dus een boor. Of de schroeven houden toch de poten niet goed vast. Morgen ga ik maar verder en zal het wel klaar zijn. Het ziet er dan ongeveer zo uit als deze afbeelding.
 

Er zijn overal aanbiedingen en reclames van o.a. balkonplanten. Nog even zoeken wat ik zal nemen. De planten moeten wel tegen veel zon kunnen. Mijn balkon ligt namelijk heel erg op het zuiden. Mijn hele flat is vlug erg warm. Als de zon tenminste schijnt. Vanuit het oosten de ochtendzon aan één kant van het huis, het warmt dan al heel snel op, daarna op de zuidkant de hele dag zon en in het westen gaat de zon pas laat onder en schijnt dan nog schuin in huis. Als het toevallig een warme zomer wordt dan moet ik wel eens vluchten naar een koelere plek.
Een beetje warmte is natuurlijk wel lekker. We wachten af. Voorlopig maar even genieten van wat warmer weer, maar niet al te lang zo hoog als nu bij ons.   

1 opmerking:

  1. Voorlopig is het weer knap koud. Ik heb alleen het kattekruid overgehouden deze winter. Zelfs het hybiscus boompje is kapot gevroren. Nu moet alles eraf en hopen we dat het lukt balkonbeglazing aan te schaffen.

    BeantwoordenVerwijderen